Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана доволен лед ...

Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана доволен лед

Фийни: Ситуацията не е добра, но ще продължим да се борим

Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана удовлетворен лед тежката загуба в гостуването на Левски с 0:3. Северноирландецът показа, че позицията не е положителна сега, само че тимът ще продължи да се бори до дъно.

„ Дадохме на Левски да вкара голове в недобър миг за нас. Няма по какъв начин да не сме разочаровани, това е тежка загуба. При първия гол не успяхме да реагираме добре. Левият ни бек не съумя да се изтегли като централните защитници “.

„ Разочаровани сме. Не бяхме остри в преди позиции. Не съумяхме да създадем задоволително положения. Станислав Костов нацели греда. Той е положителен футболист, ставал е голмайстор в шампионата. Не знам какво да ви кажа, готвихме се добре, трябваше да сме подготвени за този мач. В последна сметка позицията не е положителна за нас. Имаме положителна група от футболисти. Ще продължим да се борим. Не се представихме задоволително добре през днешния ден “.

„ Ние не сме тим, който разполага с доста количество пари. Не може да се мерим с всеки тим. Знаем къде се намираме и знаем какво желаеме да извършим, само че не сме в положителна позиция сега. Гледаме напред, тъй като с тези футболисти би трябвало да сме реалисти какво качество имаме и какво можем да предложим “, съобщи Фийни след дуела.

Източник: gong.bg