Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана доволен лед

...
Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана доволен лед
Коментари Харесай

Фийни: Ситуацията не е добра, но ще продължим да се борим

Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана удовлетворен лед тежката загуба в гостуването на Левски с 0:3. Северноирландецът показа, че обстановката не е добра сега, само че отборът ще продължи да се бори до дъно.

„ Дадохме на Левски да вкара голове в недобър миг за нас. Няма по какъв начин да не сме разочаровани, това е тежка загуба. При първия гол не успяхме да реагираме добре. Левият ни бек не съумя да се изтегли като централните бранители “.

„ Разочаровани сме. Не бяхме остри в преди позиции. Не съумяхме да създадем задоволително положения. Станислав Костов нацели греда. Той е добър футболист, ставал е голмайстор в шампионата. Не знам какво да ви кажа, готвихме се добре, трябваше да сме подготвени за този мач. В последна сметка обстановката не е добра за нас. Имаме добра група от футболисти. Ще продължим да се борим. Не се представихме задоволително добре през днешния ден “.

„ Ние не сме тим, който разполага с доста количество пари. Не може да се мерим с всеки тим. Знаем къде се намираме и знаем какво желаеме да създадем, само че не сме в добра позиция сега. Гледаме напред, тъй като с тези футболисти би трябвало да сме реалисти какво качество имаме и какво можем да предложим “, съобщи Фийни след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР