Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес даде ясна заявка за подсилване

...
Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес даде ясна заявка за подсилване
Коментари Харесай

Бенитес иска подсилване на "Нюкасъл", защото "не може всяка година да прави чудеса"

Мениджърът на " Нюкасъл " Рафаел Бенитес даде ясна поръчка за укрепване на тима през лятото. Той уточни, че не е кадърен да прави чудеса всяка година.

До март тимът му беше в тежка позиция във Висшата лига, само че след това влезе в мощна серия от четири следващи победи, последната от които с 2:1 против " Арсенал ". Тази вечер устремът може да бъде удължен при триумф против " Евертън " в Ливърпул в мач номер 100 за Бенитес отпред на " Нюкасъл ".

" Не мога да върша чудеса всяка година. Затова би трябвало да разполагаш с инструментите, с цел да си сигурен, че можеш да вършиш работата си ", съобщи испанецът.

" Харесва ми да спечелвам, желая да спечелвам мачове и желая да спечелвам титли. Искам да съм кадърен да се състезавам, а в случай че искаш да се състезаваш във Висшата лига и на този пазар, би трябвало да се състезаваш във всичко ", продължи Бенитес.

Мениджърът на " свраките " изясни, че желанието му е да усъвършенства тима, треньорския екип и да следва " реален бизнес проект за модерния футбол ". " Нямам проблем с това, тъй като съм го правил в предишното ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР