Мениджърът на Норич Дийн Смит оспори дузпата в заключителните минути,

...
Мениджърът на Норич Дийн Смит оспори дузпата в заключителните минути,
Коментари Харесай

Мениджърът на Норич: Дузпата за Сити беше жалка

Мениджърът на Норич Дийн Смит оспори дузпата в заключителните минути, която получи тимът на Манчестър Сити. "Канарчетата " паднаха вкъщи с 0:4 и остават в зоната на изпадащите, на 18-о място във Висшата лига със 17 точки.

Смит призна, че първенците са били по-добри от самото начало, само че не приема дузпата в 90-ата минута. Иначе Рахим Стърлинг записа хеттрик в мача, Фил Фодън вкара за 0:2 в третата минута на второто полувреме. За Норич това е първа загуба от четири мача в шампионата, като направиха и серия, която ги измъкна от отчайващата обстановка, в която бяха през декември.

Дийн Смит изясни, че няма пояснение за какво при 0:3 арбитър като Андре Маринър е отсъдил дузпа откакто Грант Ханли и Лиъм Делап са се сблъскали.

"Беше разочароващ следобяд, в действителност по-добрият тим победи. Но след мача му споделих на съдията Андре Маринър. Мисля, че е добър рефер, по тази причина сходна дузпа мога да нарека само като жалка ".

Иначе играчите на Норич не бяха примирени и до първия гол, който падна в 31-ата минута имаха шансове, които обаче не капитализираха. Също по този начин можеха да изравнят и малко преди края на първото полувреме.

"Вторият гол ни умъртви. Забравихме съществени правила, че би трябвало да следваме топката при добавка или при двойно. Този гол съкруши целия стадион. Беше мъчно към този момент по-късно. Начинът, по който играят, е сложен за централните халфове, защото не знаете кого да пазите. Но споделих на футболистите, че нашият сезон няма да се реши от мача против Манчестър Сити. Знаехме, че през днешния ден всяка неточност може да бъде осъдена, само че направихме прекомерно доста, сподели още Дийн Смит.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР