Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че Оливие Жиру, който

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че Оливие Жиру, който
Коментари Харесай

Тухел: Жиру заслужава да е титуляр във всеки мач

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че Оливие Жиру, който донесе успеха на лондончани в първия 1/8-финален дуел в ШЛ против Атлетико Мадрид с извънредно осъществяване, заслужава да бъде титуляр във всеки дуел. Германецът обаче отхвърли да разкрие дали ще е по този начин и в неделното дерби против Манчестър Юнайтед.

"Жиру заслужава да стартира всеки мач. Той тренира доста добре и е водач, огромна персона, без значение дали започва, или не. Сега обаче няма да ви кажа дали ще стартира от първата минута против Манчестър Юнайтед.

Тиаго Силва организира самостоятелна подготовка през днешния ден. Беше на терена, само че почувства, че това е доста огромна стъпка. Надявам се, че ще се причисли към останалите през седмицата.

"Знаем, че мачът с Манчестър Юнайтед е огромно предизвикателство, тъй като те нямат загуба като посетител в шампионата. Знаем, че се изправяме против тим, който може да те нарани всяка секунда с самостоятелните качества на играчите и скоростта им ", съобщи Тухел, който към момента няма загуба като управител на Челси.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР