Мениджърът на националния отбор на Уелс Райън Гигс заяви, че

...
Мениджърът на националния отбор на Уелс Райън Гигс заяви, че
Коментари Харесай

Гигс след кошмарната контузия на Джеймс: Малко преигра

Мениджърът на националния тим на Уелс Райън Гигс съобщи, че нападателят на отбора Даниел Джеймс малко е преиграл при тежкия конфликт, който реализира с хърватския защитник Домагой Вида по време на евроквалификацията в неделя, приключила 1:1.

Според Гигс Джеймс не е симулирал, нито е опитвал да изкара червен картон на Вида, лежешком неподвижно на земята няколко минути, а просто е желал да бъде сигурен, че е добре, преди да се изправи.

"Даниел малко преигра при този удар, оставайки толкоз дълго на земята. Все отново нашите медици отидоха при него и видяха, че е добре. На полувремето му направихме нужните проби и видяхме, че е добре и няма разтърсване. Самият той сподели на докторите, че е получил удар в главата, само че е добре, не е губил схващане и по тази причина избира да остане на земята малко по-дълго ", изясни след срещата Гигс.

Равенството с Хърватия остави Уелс на четвърто място в група "Е " с 8 точки от 6 мача, само че "драконите " имат действителни шансове за класиране, в случай че завоюват оставащите си два мача - домакинство на Унгария и посещение на Азербайджан.

Looks awful watching it again! Daniel James was knocked out big time. pic.twitter.com/ZS6cHsedWN
— Adam Humphreys (@AdamAce1066) October 13, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР