Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер стана първият треньор

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер стана първият треньор
Коментари Харесай

Солскяер стана първият мениджър в Англия, извършил 6 смени

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер стана първият треньор в британския футбол, направил 6 смени в един мач. Това се случи в четвъртфинала от шампионата за ФА Къп против Норич, извоюван от " алените дяволи " с 2:1 след продължения. Солскяер извърши 5 смени в постоянното време и една в спомагателните 30 минути.

Бившият нападател на Юнайтед не остана впечатлен от представянето на отбора, само че похвали създателя на победния гол Хари Магуайър и нигерийския нападател Одион Игало.

" Tова беше турнирна борба. Нямаше огромно представление, само че добре контролирахме топката, въпреки че мъчно стигахме до чисти положения. Радвам се, че сме на полуфиналите и в това време съумях да дам късмет на много играчи. Щастлив съм за Магуайър, който вкара победния гол. Някои от момчетата не играха в предходните мачове, а нес бяха на терена 90 или 120 минути. Напоследък постоянно гостуваме и се оправяме добре на непознат терен ", сподели Солскяер.

" Направихме много разбърквания в състава и мисля, че тези, които през днешния ден бяха на терена 120 минути, са в задоволително положително положение, с цел да играят и против Брайтън във вторник. Не съм имал за цел да спестявам силите на футболистите, макар че имахме единствено 2 дни за подготовка. Хубавото е, че победихме. Антони Марсиал игра мощно, само че наличието на Одион Игало ми дава опция да върша ротации. Игало е потвърден изпълнител и взе присъединяване и в двата гола. Футболисти като него са доста значими и за положителната конюнктура в съблекалнята ", изясни норвежецът. ФА Къп 1/4 кръг, събота 27 юни  Норич Сити 1:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР