Мениджърът на Манчестър юнайтед Оле Гунар Солскяр вярва, че завръщането

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Оле Гунар Солскяр вярва, че завръщането
Коментари Харесай

Солскяр: Завръщането на Моуриньо ще донесе спектакъл

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Оле Гунар Солскяр има вяра, че завръщането на Жозе Моуриньо ще внесе шоу във Висшата лига. Според норвежеца шампионата ще стане по-интригуващо с португалския експерт.

" Завръщането на Жозе ще донесе театър. Хубаво е, че той се върна, изключително за вас. Вероятно и за мен е добре, тъй като ще можете да говорите и пишете за други неща ", сподели шеговито Солскяр пред публицистите на конференция преди гостуването на отбора на " Шефилд " в неделя.

Рано сутринта в сряда " Тотнъм " разгласи, че назначава Моуриньо, като новината пристигна по-малко от 10 часа след уволнението на Маурисио Почетино. Новият треньор на " шпорите " беше признат с разнопосочни отзиви от почитателите.

Моуриньо се завръща във Висшата лига по-малко от година след освобождението му от " Юнайтед ". Специалния водеше " алените дяволи " до 18 декември 2018 година

Попитан дали е сигурен за мястото си в " Юнайтед " поради това, че Почетино към този момент е свободен: " Това въобще не ме тормози, тъй като имам на положителната работа в света. Трябва да се съсредоточа върху работата си в " Манчестър юнайтед " и да я правя колкото се може по-добре. Говоря със притежателите от самото начало за това по какъв начин се развива клубът Това не се трансформира, в случай че някои други тимове сменят мениджърите си ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР