Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вярва, че плеймейкърът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вярва, че плеймейкърът
Коментари Харесай

Оле сигурен, че Бруно Фернандеш и Погба ще оформят добро партньорство

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер има вяра, че плеймейкърът Бруно Фернандеш ще построи отлично партньорство в средата на терена с рекордната покупка в историята на клуба Пол Погба, когато сезонът във Висшата лига се възобнови.

Първенството в Англия бе спряно в средата на март месец, малко повече от месец след идването на Фернандеш на "Олд Трафорд ". Португалецът към момента не е имал шанса да играе с Погба, който от октомври предходната година се възвръща от контузия в ходилото.

"Добрите играчи постоянно могат да играят дружно, тъй че съм сигурен, че и те ще могат. Разполагаме още със Скот Мактоминей, Фред и Неманя Матич в средата и мисля, че при всички оставащи мачове те ще могат да изградят положителни връзки между тях ", сподели Солскяер пред "Скай Спортс ".

"Пристигането на Бруно бе огромен прилив на сила за всички в клуба - треньори, играчи и почитатели, а да можем да разчитаме още веднъж на Пол Погба и на Маркъс Рашфорд ще бъде ужасно ", добави норвежецът. Вероятно тимовете от Висшата лига ще възобновят тренировки във втората поливина на май месец, а очакванията са към средата на юни шампионата да бъде възобновено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР