Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че няма

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че няма
Коментари Харесай

Солскяер: Трансферите няма да решат проблема

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер счита, че няма по какъв начин огромна селекция през януарския трансферен прозорец да реши проблемите на тима. " Червените дяволи " записаха две следващи загуби и към този момент изостават на шест точки от четвъртото място и на умопомрачителните 33 пункта от водача Ливърпул. Много от почитателите на тима показват недоволството си от обстоятелството, че в клуба не се притеглят нови попълнения, които да вдигнат класата на състава. Норвежецът обаче твърди, че следва своя проект за последователно създаване на тим и няма по какъв начин да бъдат привлечени осем, девет или 10 играчи. Солскяер още веднъж даде за образец сътрудника си в Ливърпул Юрген Клоп, който е имал времето и спокойствието да гради машината си за победи в продължение на четири сезона.

" Имаме си метод, по който вършим нещата. Разбира се, може да видите по какъв начин други тимове се оправят добре. Юрген прекара четири години в построяването на своя състав и в този момент те се оправят много сполучливо. Казах към този момент доста пъти, че няма по какъв начин всичко да се оправи бързо. Не може да вземеш осем или 10 играчи в един трансферен прозорец. Имахме един много сполучлив летен прозорец, само че този през януари е доста по-труден. Въпреки това се опитваме да създадем нещо и в този момент.

Когато започнеш нещо, се придържаш към проекта си. За мен важи същото. Не може да го промениш след шест, осем, девет или 10 месеца работа и да започнеш да вярваш, че би трябвало да правиш нещата по различен метод. Ще последвам това, за което клубът ми гласоподава доверие, и се надявам, че то ще бъде задоволително положително и управлението ще види, че вършим вярно нещата. Всичките ми диалози с клуба за момента за доста положителни ", съобщи Солскяер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР