Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще получи подкрепа

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще получи подкрепа
Коментари Харесай

Юнайтед няма да харчи много през януари, големите цели за цялото са две

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще получи поддръжка от клубното управление в желанието си да притегли две попълнения от международна класа, с които да укрепи отбора. Това обаче няма да се случи през януарския трансферен прозорец, а след края на сезона.

Преди година " алените дяволи " вложиха сериозна сума в привличането на Бруно Фернандеш и това се оказа отличен ход, само че в този момент огромни прехвърляния могат да се чакат чак през лятото. Конте търси футболисти на две позиции - крило и централен бранител, а набелязаните играчи за тези постове са Джейдън Санчо и Дайо Упамекано.

Санчо можеше да дебаркира на " Олд Трафорд " още преди началото на сегашния сезон, само че цената, която Борусия (Дортмунд) му сложи, осуети договорката. Солскяер обаче държи на привличането на британския национал и Юнайтед приготвя нова атака за него. Колкото до Упамекано, интерес към младия французин има от редица европейски грандове. Той се е схванал с управлението на Република България Лайпциг да остане до лятото, след което ще реши къде да продължи кариерата си.

Манчестър Юнайтед желае да купи и младия десен бек на Норич Макс Аарънс, а клубът е покрай автограф и с еквадорския халф Мойсес Кайседо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР