Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че предпочита

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че предпочита
Коментари Харесай

Оле: По-добре без нападател, отколкото с Лукаку

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разгласи, че избира обстановката, при коят му липсва един нападател, вместо да държи недоволния Ромелу Лукаку на "Олд Трафорд ".

Белгийският стрелец беше продаден на Интер през лятото за сумата от 70 милиона евро. Това обаче остави сериозна празнота в нападението на "червените дяволи ", които могат да разчитат само на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал за тази позиция. Норвежецът обаче е безапелационен, че това е било вярното решение.

"Мога да кажа, че бих желал още един състезател на тази позиция, само че това беше решение, което взех с цялостна убеденост ", разяснява Солскяер.

"Понякога може да притежаваш играчи със страховит капацитет. В случая на Ромелу обаче главата му просто не беше на вярното място, с цел да ни помогне по-нататък ".

"Не желая да приказвам прекалено много по тематиката, Ромелу е страховит състезател и човек, само че времето му тук завърши. Доволни сме от цялостната ни работа на трансферния прозорец. За страдание в последния миг не успяхме да притеглим заместител, само че това може да се случи ", приключи мениджърът на Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР