Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази мнение, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази мнение, че
Коментари Харесай

Солскяер: В Юнайтед има достатъчно място за амбициите на Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази мнение, че звездата на тима Пол Погба не е задължен да напуща тима, с цел да реализира своите упоритости във футбола.

Миналия месец най-скъпата покупка в цялата история на „ алените дяволи” хвърли ужас почитатели и шефове с думите, че е настъпил момента да потърси „ ново предизвикателство” на друго място. Към днешна дата желаната от френския национал дестинация наподобява Реал Мадрид.

За момента в офисите на Юнайтед към момента няма постъпила публична оферта за 26-годишния състезател. Според британските медии клубът не би се разделил с Погба за по-малко от 160 милиона паунда, което би осигурило крупна облага поради платените за него през 2016-а 89 милиона английски лири.

Според Солскяер обаче въобще не е нужно да се стига до такава степен, защото Погба може да открие всичко, което търси, точно на „ Олд Трафорд”. „ Не съм се обезпокоил от неговите думи, тъй като сме имали доста диалози и знам тъкмо какво си мисли Пол”, съобщи норвежкият ментор. „ Мога да му дам това ново предизвикателство.”

„ Казвал съм доста пъти, че Пол е топ, топ човек и страховит футболист. Никога, но в никакъв случай не е създавал проблеми. Ако го накараме да играе по метода, който сподели незабавно след идването ми, той ще завоюва всички.”

„ При какви условия може да напусне ли? Трябва да бъда деликатен в подбора на думите си. Не мога просто по този начин да се впускам в хипотетични въпроси. Не сме имали никакви предложения. Мога да потвърдя същото за който и състезател желаете. Ако не получим оферта за даден футболист, то тогава ние би трябвало да си платим, с цел да не бъде въпросният състезател тук, нали по този начин? Затова споделям, че не сме имали никакви оферти”, добави Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР