Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер държи Единсон Кавани

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер държи Единсон Кавани
Коментари Харесай

Солскяер държи Единсон Кавани да остане в отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер държи Единсон Кавани да остане в тима и през идната година. Уругваецът, който вкара основния втори гол за успеха с 3:1 против Тотнъм, бе притеглен през есента с контракт за един сезон, а в този момент обмисля и предложения от Южна Америка.

" Имахме няколко диалога на четири очи. Не е загадка, че желаеме да го запазим при нас ", сподели норвежецът и добави, че COVID-19 рестрикциите са оставили играча без фамилията му в Манчестър, което е усложнило неговата акомодация.

" Той към момента обмисля разновидностите пред себе си и аз го разбирам изцяло. Единсон знае какво желая аз, а то е да бележи голове на " Олд Трафорд ". Няма по-хубаво възприятие от това, тъй че дано забележим какви ще бъдат неговите желания. Трябва просто да изчакаме малко. За момента е ясно единствено това, че той към момента не е взел извънредно решение. За него годината бе сложна, тъй като той не знае британски език, а и не може да излезе и да опознае културата, да има другари и по този начин нататък. Това са комплицирани условия. Ако Единсон реши да играе единствено един сезон в Англия, то ние сме били късметлии този сезон да бъде в Манчестър ", добави още експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР