Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви на пресконференция, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви на пресконференция, че
Коментари Харесай

Моуриньо: Трофеите имат значение

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи на конференция, че трофеите в актуалния футбол имат значение.,,Червените дяволи “ гостуват на безконечния си противник Ливърпул в среща от 17-ия кръг на британската Висша лига в неделя вечер, а мърсисайдци са водачи в шампионата с точка задатък пред градския съперник на Юнайтед Манчестър Сити. 20-кратният първенец на Премиър лийг е на шеста позиция на осем точки от четвъртия Челси.

Възпитаниците на Юрген Клоп към момента нямат трофей под негово управление, като изгубиха в два поредни финала в европейските клубни шампионати – от Севиля в Лига Европа и от Реал Мадрид в Шампионска лига.,,Мисля, че трофеите имат значение, изключително когато разполагаш с капацитет да се бориш за трофеи и купи и изключително когато си го поставяш за цел. Не е изключително интелигентно, в случай че кажеш, че се бориш за титли просто, с цел да го кажеш “.

,,Но когато имаш капацитет, няма какво да криеш – ти разполагаш с тим, който може да завоюва титли. Не проследявам доста медиите, само че Юрген бе загатнал, че задачата на отбора е да победи с купата във Висшата лига “, съобщи португалският експерт.

Юнайтед загуби в Шампионската лига от Валенсия в последния си мач от груповата фаза, само че продължава напред към осминафиналите, до момента в който Ливърпул се класира за елиминациите след най-малък триумф вкъщи над Наполи. Дербито сред мърсисайдците и,,червените дяволи “ на,,Анфийлд “ е в неделя от 18:00 часа. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР