Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че подобрението на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че подобрението на
Коментари Харесай

Моуриньо: Отборът се справя по-добре в защита

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че подобрението на играта на отбора в отбрана се дължи на целия тим, а не на самостоятелни играчи. " Отборът се оправя с проблемите в отбрана по-добре от преди. Не желая да споделям, че повода беше в Байи или Джоунс, а в този момент играят Смолинг и Линдельоф. Мисля, че тимът като цяло е по-солиден - духът, комунакацията, взаимната помощ. Всичко това се усъвършенства, а положителните резултатите носят убеденост ", разяснява португалецът.

Утре " алените дяволи " ще се изправят против новака Уулвърхамптън, а " вълците " са цялостни със сънародници на Жозе. Мениджърът, много играчи и хора от щаба са португалци, а главен фактор в клуба е сътрудникът на Моуриньо Жорже Мендеш. Наставникът на Ман Юнайтед обаче показа, че скоро не е приказвал с него.

" Честно казано, не съм приказвал с него отдавна. Когато приказваме, не приказваме за моята работа или неговата. Той ми е сътрудник и това е. В Уулвс се работи добре освен заради португалското въздействие. Взимат се точните хора - имат положителни млади играчи, само че и положителни опитни футболисти. Уулвс преобладаваха в Чемпиъншип предишния сезон. Те ще имат доста постоянен сезон във Висшата лига и доста по-малко проблеми от тези, които нормално имат новаците”, показа Моуриньо.

Юнайтед на следващия ден ще бъде без Маркъс Рашфорд и Неманя Матич, които ще пропуснат мача заради наказване. Двамата бяха титуляри против Йънг Бойс през седмицата, когато пък Антонио Валенсия и Джеси Лингард получиха отмора. Моуриньо разкри, че Фил Джоунс е възобновен и е разполагаем, а Андер Ерера е покрай близо до завръщане, само че още не е подготвен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР