Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не показа притеснение след

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не показа притеснение след
Коментари Харесай

Моуриньо: Загубихме, защото пропуснахме да поведем с 5:0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не сподели терзание след изненадващата загуба на “червените дяволи” от Базел в дуела от група А на Шампионската лига.

Според португалеца виновност за загубата носят многото пропуски пред вратата на швейцарците, само че от провалянето не произтича нищо съдбовно за отбора му. Манчестър Юнайтед се нуждаеше най-малко от точка, с цел да си подсигурява продължаването напред, защото сега съществува теоретична опция това да не се случи.

“Загубихме, тъй като през първото полувреме трябваше да водим с 5:0, само че не успяхме да вкараме нито един гол макар голямата си доминация. Имаше големи интервали през първата част, в които изглеждаше невероятно да не победим в този мач. Смятам, че през второто полувреме мачът вървеше към 0:0, само че те стигнаха до този късен гол. Не е вярно Блинд да вини себе си за попадението. Той направи доста положителен дуел. Трябва да виним всички на терена, тъй като пропуснахме толкоз доста положения.

Няма потребност да печелим финалния мач в групата, нямаме потребност даже от реми, само че явно ще търсим успеха в него”, сподели португалецът във връзка идното домакинство против ЦСКА Москва. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Базел 1:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР