Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че ще седне

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че ще седне
Коментари Харесай

Гуардиола: Ще обсъдим бъдещето със Стоунс, когато сезонът приключи

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че ще седне с Джон Стоунс в края на сезона и ще разиска бъдещето на бранителя.

Бившият състезател на Евертън демонстрира неуверени игри, които са свързани и със здравословни проблеми. Той бе притеглен от Сити през 2016 година, а към този момент е преместен от конкуренцията в лицето на Емерик Лапорт, Фернандиньо, Ерик Гарсия и Никола Отаменди.

"Казах доста пъти, че съм повече от очарован от Джон като персона, като експерт от всичко. Това, което желая, е най-хубавото за него и в края на сезона ще приказваме какво ще се случи, тъй като от време на време моето предпочитание не е желанието на играчите или желанието за обстановката на клуба. Откровен съм с тях и сега, в който се усещам - не с Джон, а с всеки състезател - би трябвало да се разделим, ще им кажем.

Разбира се, това, което желаеме, за бъдещето е той да се върне и да играе и да може да тренира два, три или четири месеца без травми. Джон се бори с контузиите си. Но качеството е налице - в никакъв случай не съм се съмнявал и за една секунда. Просто, когато не играете, още веднъж се контузите, още веднъж сте завъртени и контузени - играчите са положителни, когато играят с рутина... имат потребност от минути ", съобщи Пеп Гуардиола.
Премиър лийг 34 кръг, сряда 8 юли  Брайтън 22:15предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР