Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали колегата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали колегата
Коментари Харесай

Гуардиола: Възхищавам се на Томас Тухел

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали сътрудника си Томас Тухел преди мача с Челси на следващия ден. Двата отбора излизат един против различен в 1/2-финал от шампионата за ФА Къп. Срещата започва в 19:30 часа и ще се състои на стадион " Уембли "

" Много съм благополучен за играчите, които в предишното не са го реализирали, че са на полуфинал в Шампионската лига. Сега бихме желали да стигнем и до финала за ФА Къп. След това ще се фокусираме върху Астън Вила и ПСЖ. Сега ще бъде доста по-лесно. Представете си да трябваше да играем този мач, откакто бяхме отпаднали от ШЛ. Бих желал да имаме няколко дни повече за отмора и подготовка, само че програмата си е стратегия ".

" Познавам Тухел още от времето, когато беше в Майнц. Аз бях в Байерн, а той по-късно отиде в Дортмунд и на тима му трябваше един или двама мача, с цел да заиграе както той желае. Трудно е да поемеш тим в средата на сезона, само че той има богат опит да побеждава в топ клуб като ПСЖ. Сега е в различен подобен. От самото начало знаех, че ще свърши добра работа. Той знае, че му се удивлявам. Знае и какъв брой добър управител е. Ще бъде добра борба ", сподели Пеп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР