Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола има сериозни намерения да

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола има сериозни намерения да
Коментари Харесай

Гуардиола ще инвестира в каталунски ресторант в Манчестър

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола има съществени планове да се задържи дълго в Северозападна Англия. Испанецът, който решително води отбора си към купа във Висшата лига, непрекъснато е спряган с сключване на нов дълготраен контракт. Освен това Гуардиола ще стартира и бизнес в Англия, разкриха медиите в родината му.

Гуардиола, дружно с околните си другари и сътрудници при " жителите " Чики Бегиристайн и Феран Сориано ще влагат в ресторант в града. Заведението ще носи името " Вкусване " (Tasting от англ.), а сътрудник на футболните експерти ще бъде началник Пако Перес.

Кулинарът е измежду най-известните в Испания, като има два ресторант, които са наградени с две звезди " Мишлен " - " Мирамар " в Ланса и " Енотека " в Барселона. Перес също по този начин има ресторант с една звезда в Берлин.

За да отворят ресторант в Манчестър Гуардиола и сътрудниците му ще си партнират с локалната компания Fazenda. Нейният шеф Томас Моние към този момент изрази задоволството си, че ще може да работи както с тримата футболни експерти, по този начин и с началник Перес.

" Ресторантът би трябвало да придвижи каталунската просвета на Острова. В него ще предлагаме типични ястия от района, както и защита селекция каталунски виновност ", оповестиха от екипа на Гуардиола.

" Вкусване " ще разполага със 120 места на три етажа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР