Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от победата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от победата
Коментари Харесай

Гуардиола: Следващият мач с Арсенал ще е коренно различен

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана удовлетворен от успеха с 1:0 над Арсенал в четвъртия кръг за ФА Къп. Това бе първият конфликт сред двата отбора за сезона, като занапред им предстоят още два за състезание. Наставникът чака идващият дуел, който е по-късно повече от две седмици, да бъде радикално друг.

" Играчите ми са доста щастливи. Това не бе Премиър лийг, а напълно различен шампионат. Радваме се, че продължаваме напред, откакто отстранихме поредно Челси и Арсенал. Следващият мач на " Емиратс " ще е радикално друг. Микел не прави огромни ротации в Премиър лийг. Тогава на терена ще са Зинченко и Йодегор, ще има по-голяма преса. Сега имаме броени дни до идващия ни дуел с Тотнъм, който отнво ще бъде като край. Мислим мач за мач. ФА Къп е значим шампионат и сме удовлетворени от успеха, само че този резултат ще бъде пропуснат при идната среща с Арсенал ", съобщи Гуардиола.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР