Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от победата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от победата
Коментари Харесай

Гуардиола: Премиър лийг се завърна, отново всеки може да победи всеки

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Фулъм. Наставникът е благополучен, че отборът му стопи разликата с водачите в класирането и последователно се доближава до челните места. Освен това той похвали противника за сърцатата игра и съобщи, че същинската Премиър лийг още веднъж е тук и всеки може да победи всеки.

" Бяхме много обратно в класирането - на седем или осем точки - преди няколко седмици, само че в този момент сме още веднъж в играта. Това е значимо. Имаме и мач по-малко, тъй че в края на седмицата ще забележим къде се намираме, само че най-важното е, че тимът си връща увереността. Футболистите се движат добре без топка, а ще подобрим играта си и с топка. Виждам доста позитиви. В последните три-четири мача виждам повече хубави неща, в сравнение с неприятни. Изключително съм удовлетворен от представянето ни в Португалия, методът ни на игра, възможностите, които създадохме. Беше отлично. Същото се отнася и за днешната среща. Срещу Бърнли не допуснахме нито един удар от страна на противника, а през днешния ден имаше един. В същото време създадохме доста положения. Има какво да подобряваме и го знаем, само че щом печелим мачовете, сме удовлетворени ", съобщи Гуардиола.

" Истинската Премиър лийг се завърна. В последните години два тима преобладаваха в шампионата, само че в този момент още веднъж всеки може да победи всеки. Фулъм ме впечатли във физическо отношение ", добави испанецът.
Премиър лийг 11 кръг, събота 5 декември  Манчестър Сити 2:0краен резулат  Фулъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР