Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не остана особено доволен

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не остана особено доволен
Коментари Харесай

Не бяхме достатъчно мотивирани, отчете Гуардиола

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не остана изключително удовлетворен от играта на тима си, който победи единствено с 1:0 новобранеца Фейенорд и записа петата си поредна победа в Шампионската лига. каталунският експерт призна, че футболистите не са били пределно съсредоточени.

“Не играхме по този начин, както можем. В интерес на истината, не е елементарно за един тим да е пределно стимулиран, когато към този момент си е обезпечил класиране напред. Въпреки всичко победихме, а голът на Стърлинг беше доста хубав. Рахим бележи много попадения, което е значимо за един нападателен футболист. Той обаче е млад и може ще става все по-добър”, показа Гуардиола.

В края на мача той пусна дебютантите в шампионата Брахим Диас и Фил Фодън, като похвали освен тях, само че и цялата академия на “гражданите”, която разполага с доста гении.

“Рано е да мислим за жребия за осминафиналите. Там няма да има лесни съперници”, сигурен е Пеп. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 21 ноември  Манчестър Сити 1:0краен резулат  Фейенорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР