Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп защити десния бранител Трент Александър-Арнолд,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп защити десния бранител Трент Александър-Арнолд,
Коментари Харесай

Клоп: Следващите шест седмици са много важни, не е вярно, че Трент не е добър защитник

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отбрани десния защитник Трент Александър-Арнолд, който бе изваден от състава на Англия за последните мачове от Лигата на нациите, а в общественото пространство се появиха и отрицателни отзиви по отношение на играта в отбранителен проект на един от най-влиятелните футболист на мърсисайдци в последните няколко сезона.

„ Хората приказват за това, че Трент не бил добър бранител. Това не е правилно. То е добър бранител, въпреки че е правилно, че не всеки път се пази добре. Той е единствено на 23 и работи върху това. С какъвто и тим да разполагам, бих избирал Трент. Той е извънреден. Англия е благословена с играчите, които разполага на тази позиция. Рийс Джеймс може да играе добре и в тройка централни бранители. Показва го добре в Челси. Решението е на Гаарет и той го взе. Аз го виждам по друг метод. Това не значи, че едното е вярно, а другото неверно. Трент не се завърна в най-хубавото въодушевление, само че приема решението на селекционера, тъй като е извънредно образован. Ясно е, че той е състезател от международна класа “, съобщи Клоп на днешната си конференция.

Германецът разяснява и новините към състава на Ливърпул преди утрешното домакинство против Брайтън.

„ Робо, Къртис, Окс и Наби към момента са навън, тъй като не престават да се възвръщат. Луис Диас кацна през вчерашния ден сутринта и по тази причина не тренира. Чух, че е добре. С Дарвин и Диого сме по-внимателни поради натоварения интервал. Калвин Рамзи тренира, само че към момента не е подготвен за игра.

Брайтън се справяше извънредно добре при Греъм Потър, само че в този момент също има доста трогателен управител. Неговите хрумвания за футбола подхождат на Брайтън. Не знам какво друго да чакаме, също така, че един настина добър тим ще се изправи против нас.

Следващите шест седмици са доста значими за нас. Не започнахме толкоз добре, колкото искахме. Някои от аргументите за това са обясними, а други са необясними. Такава обаче е обстановката. Сега би трябвало да стартираме още веднъж да трупаме точки “.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР