Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп посвети финала в Шампионската лига

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп посвети финала в Шампионската лига
Коментари Харесай

Юрген Клоп посвети финала на Шампионската лига на народа на Украйна

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп посвети финала в Шампионската лига на народа на Украйна след нахлуването на Русия в страната през февруари.

"Червените " се изправят против Реал Мадрид в реванш от срещата им през 2018 година в Киев, който изгубиха с 1:3. Двубоят ще се играе на "Стад дьо Франс " в Париж, откакто семейството на Санкт Петербург беше отнето като част от глобите на УЕФА против Русия.

Клоп, след дълго обсъждане на отговора си, съобщи, че решението да се играе този мач в Париж изпраща значимо обръщение.

"Щастлив съм, че срещата е тук по хиляди аргументи, Това е необичайно. Войната към момента продължава и би трябвало да мислим за това. Двубоят ще се играе и фактът, че не сме в Санкт Петербург, е точното обръщение, което Русия би трябвало да получи: "Животът продължава, даже когато се пробвате да го унищожите ". Играем този край за всички хора в Украйна. Сигурен съм, че някои хора в Украйна към момента могат да го гледат и ние ще играем за вас, на 100 % ", сподели той на конференцията си преди мача.

Юрген Клоп разяснява и бъдещето на Садио Мане в клуба. Специалистът сподели, че "не може да не се интересува по малко " от слуховете, свързващи Садио Мане с Байерн Мюнхен преди финала на Шампионската лига.

Мениджърът на Ливърпул би трябвало да е подготвен да загуби един от най-хубавите си играчи в края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР