Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде заслуженото на своите футболисти,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде заслуженото на своите футболисти,
Коментари Харесай

Клоп: Изиграхме супер мач, но футболът се играе на голове

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде заслуженото на своите футболисти, макар тежкото проваляне с 0:3 от Барселона в първия мач сред двата тима от полуфиналите в Шампионска лига.

В огромни интервали от мача мърсисайдци стояха по-добре на терена и това бе регистрирано от германеца в разбора му за дуела. Той обаче подчертава на разликата в реализирането на ситуациите.

"Футболът е подобен. Игра на голове, те вкараха три, а ние нито един. Представянето ни бе много положително, момчетата изиграха супер мач. Но против Барселона единствено няколко благоприятни условия могат да бъдат задоволителни (за тях). Щастлив съм с представянето ни, не прекомерно удовлетворен от резултата. Това е футболът. Това е неприятен резултат, само че би трябвало да го приемем ", съобщи Клопо.

Той обаче отхвърля да развее бялото знаме преди реванша. "Сега би трябвало да се възстановим, да отидем в Нюкасъл и да си вземем поуките. Барселона сподели, че имат повече опит. Видяхме това в моментите, в които прекъснаха нашия темп, падаха, само че това е част от играта. 3:0 не е най-лесният резултат, само че има още един мач и нашите хора ще са там. "

"Начинът, по който им създадохме проблеми бе превъзходен и контролирахме играта през второто полувреме. При първия гол играхме неприятно в отбрана, само че 1:0 не е огромен проблем. Влизайки във второто полувреме, не знам, дали можехме да играем по-добре. Но те имаха един миг с напречната греда и след това Лионел Меси беше там за елементарен гол, а другият бе великолепен удар. Беше неспасяемо ", проучва Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР