Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни, че със сигурност променливото

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни, че със сигурност променливото
Коментари Харесай

Клоп се посмя с германския хумор на агента си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изясни, че сигурно изменчивото британско време няма да играе роля при решението по какъв начин да продължи неговата кариера. Това беше отговор на мненията, които сътрудникът на треньора Марк Косицке направи по-рано.

Косицке съобщи пред немско издание, че наставникът на „ червените” има контракт до 2022 година и въпреки от клуба да упорстват за удължение на съглашението, решението не е от незабавен темперамент за Клоп. Тогава пристигна и догатката, че поради пословичните за Англия непостоянни метеорологични условия Клоп може да се замисли за промяна на дестинацията.

„ Аз мисля, че той просто е желал да се пошегува. Сега обаче аз би трябвало да съм сериозен, въпреки че бих могъл да направя доста смешки за времето, изключително когато се потя като вманиачен (в залата за конференции на Наполи – б.р.)”, отвърна Клоп преди първия мач на своя отбор Шампионската лига за сезона.

„ Това беше немски комизъм и никой не го схвана. Времето в никакъв случай не е било огромен фактор за мен при вземането на решения или избора на град. Времето в Ливърпул не всеки път е хубаво, изключително през зимата, само че през март и септември е по-хубаво, в сравнение с можете да си визиите.”

„ Пристигнах в тима през октомври 2015 година и можех да напиша ария „ Не идвай в Ливърпул през октомври”. До март – цели 5 месеца – не беше никак готино, дори беше свирепо.”

„ Говорил съм за времето няколко пъти, само че става дума за вятъра, който оказва резултат върху футбола. Това също не е позволено в Англия, само че не би могло да бъде причина да напусна страната. Напълно окей съм с времето в Ливърпул. То е почти противоположно на това в тази стая. Затова много постоянно му се любувам.”

„ Няма нищо в тази история (с мненията на Косицке – б.р.). Думите бяха същинска бомба и хората ѝ се метнаха от горната страна. Той е мой сътрудник и другар. Приятелите могат да приказват каквото си желаят, а хората просто не схванаха шегата. Така стоят нещата”, приключи тематиката Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР