Mениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от

...
Mениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Клоп разочарован: Не видях, че заслужаваме да играем в Шампионската лига

Mениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от равенството 1:1 с Нюкасъл от Висшата лига. Според него тимът му през днешния ден с нищо не е посочил, че заслужава класиране за Шампионската лига. " Мърсисайдци " изпуснаха четири точки единствено в последните си два дуела поради обстоятелството, че не затваряха мачовете си, откакто повеждаха, а след това допускаха късни изравнителни попадения.

„ Вкарахме страховит гол, само че не можахме да победим. Не играхме задоволително добре. И за жалост не видях, че заслужаваме да играем в Шампионската лига през идващия сезон.

Този сезон загубихме доста играчи от защитния вал и това умъртви ритъма ни. Но в мачовете против тимовете от долната половина имахме шансове и не ги използвахме. Кой е отговорен за това? Ние.

В момента разочарованието явно е на 150%, само че би трябвало да приемем обстановката. Нюкасъл се пребори за точката, а ние сигурно не заслужавахме повече. Но равенството за нас е еднакво на загуба ", прям бе Клоп след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР