Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи доста изненадващо изказване за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи доста изненадващо изказване за
Коментари Харесай

Клоп изненада: Може да прекратя кариерата си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи много изненадващо изявление за бъдещето си. 50-годишният немски експерт е отпред на мърсисайдци от 2015 година, а договорът му с клуба е до лятото на 2022 година. След това някогашният ментор на Борусия (Дортмунд) счита да си даде минимум една година отмора, като не е изключено даже да постави завършек на треньорската си кариера.

„ След Ливърпул сигурно ще направя една година пауза. Това е в съгласие с моето семейство. От днешна позиция не е изключено тогава да кажа: „ Това в действителност ми достави удоволствие”. Наистина е евентуално да го разглася доста по-рано, в сравнение с един треньор обикновено го прави, казвайки: „ Това беше”. Чувствам, че работата е супер интензивна”, показа Клоп в изявление за немската телевизия Sky.

„ Ако Байерн в действителност бяха заинтригувани, това щеше да е комплициран трансфер, тъй като имам контракт за още четири години тук и в Ливърпул не наподобява да са недоволни от мен. Затова и те не са попитали”, разяснява немският експерт възможна оферта от баварците.

„ Не бих желал да се завръщам, тъй като времената ми там бяха доста положителни. Дали това в миналото ще се случи, не знам, само че няма да работя като треньор на възрастта на Юп Хайнкес”, безапелационен е Клоп на въпрос дали отново би работил в Дортмунд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР