Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволството си от спечелените

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволството си от спечелените
Коментари Харесай

Клоп: Беше тежко, но най-важна е победата накрая

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволството си от извоюваните три точки против Шефилд Юнайтед с 1:0 . Наставникът на мърсисайдци призна, че играта на тима надалеч не е била добра, само че в последна сметка Ливърпул записа седмата си поредна победа през този сезон във Висшата лига на Англия.

„ Това е значима победа за нас, защото изпуснахме доста огромни шансове през първото полувреме. Имахме и други два през втората част, едно от които вкарахме гол. Тези мачове не се славят с хубостта си, само че би трябвало да поработиш крепко, с цел да вземеш резултата, който искаш”, стартира Юрген Клоп.

„ Трябва да уважим усилието на противника. Имахме положителни моменти в мача, само че не би трябвало да мислим доста към този момент за тези мигове. Един тим заслужаваше да победи, а това бяхме ние. Казвам го с цялото ми почитание към Шефилд Юнайтед, който игра доста крепко и солидно. Бях отчаян и поговорихме на почивката. Стартирахме добре, само че би трябвало да продължиш да си по този начин в хода на мача още веднъж, още веднъж и още веднъж. Всичко се вижда от езика на тялото. Шефилд хвърли всичко против нас и работиха доста добре. Отборът им беше същинска опасност. Чувствам се добре след мача, сигурно не изключително удовлетворен. Бяхме съсредоточени за техните статични положения, само че значима е успеха в последна сметка”, приключи с изявлението си Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР