Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволство от привличането на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволство от привличането на
Коментари Харесай

Клоп за трансфера на Мак Алистър: Отлична новина

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази удовлетворение от привличането на полузащитника на Брайтън Алексис Мак Алистър.

" Сега имаме още един доста надарен, образован и механически кадърен състезател в състава, което е страхотна вест. Мисля, че няма потребност да приказвам доста за уменията на Алексис, тъй като всички към този момент знаят за тях. Очевидно Мак Алистър е кадърен да играе на разнообразни позиции, познаваме го отдавна, гледах го по какъв начин израства от младо момче в човек, който оказа помощ на страната си да завоюва Световната купа.

Сега той ще направи идващите стъпки в кариерата си при нас, той към този момент е много умел и отличен състезател, само че е единствено на 24 години и има накъде да пораства. Очаквам с неспокойствие да стартира работа с Алексис ", сподели Клоп пред формалния уебсайт на мърсисайдци.

Ливърпул разгласи прехвърлянето на Мак Алистър през днешния ден. Клубът заплати 42 милиона евро за 24-годишния аржентинец и подписа контракт с него до края на юни 2028 година с алтернатива за удължение с още една година. 

Мак Алистър ще носи номер 10 за Ливърпул.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР