Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази своето задоволство от новия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази своето задоволство от новия
Коментари Харесай

Клоп: Може би този сезон Коп ще пее за Окси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази своето удовлетворение от новия контракт, който полузащитникът Алекс Окслейд-Чембърлейн парафира довечера. Германецът се обърна с зов към почитателите да измислят ария за работливия халф, който към момента се пробва да си върне предходната форма след тежката травма в коляното.

26-годиншият състезател прекара съвсем година отвън терените, откакто през април 2018 скъса кръстни връзки в дясното си коляно. До огромна степен през актуалната акция, преди която халфът съумя да вземе пълнокръвно присъединяване в подготовката, той ще се усеща като ново попълнение за „ червените”.

„ Когато разбрах, че Окс е подписал своя нов контракт с нас, сигурен съм, че моите страсти са били същите, като на всеки почитател довечера – безспорна радост”, съобщи Клоп пред формалния уебсайт на Ливърпул. „ Това е по този начин, тъй като приказваме за неподправено извънреден състезател и човек, който сподели своите религия и отдаденост на нашия план. Сделката имаше смисъл и за двете страни.”

„ Мисля, че Окс си е казвал самичък на себе си, че като че ли е тук от много по-дълго време, в сравнение с е в действителност. В прочут смисъл бих се съгласил. Всичко опира до неговата персона тук, в Мелууд. И преди съм казвал, че една от най-хубавите му черти е индивидът, който съставлява. Един от най-хубавите пичове, които ще срещнете. Разбира се, той е и необикновено надарен футболист.”

„ Всички знаем историята на Алекс след идването му в нашия клуб и, да, имаше разочарования, както и небеса, само че това, което най-вече впечатли мен и всички останали в клуба беше неговата дарба да преодолява трудностите. По тази причина никой от нас не се е съмнявал, че той ще завоюва борбата за завръщане. Да го видя по какъв начин изигра цялостен мач против Саутхемптън предходната събота беше толкоз положителен момент за всички нас и изключително за него.”

„ Сега той към този момент не е контузен, здрав е и може да „ захапе” и да покаже още един път какъв брой добър е той. Все още му следва работа в тази тенденция, ще има и мигове, когато нещата няма да се развиват по този начин, както ни се желае, ще има моменти, когато ще би трябвало да сме търпели, когато ще се ядосваме, само че съм уверен, че всичко ще бъде наред. И кой знае – може би това ще е сезонът, в който Копът ще запее ария за Алекс Окслейд-Чембърлейн. Мога да ви кажа, че това ще значи доста за мен и за останалите момчета, а какво остава за него самия”, приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР