Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнението, че шампионите са

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнението, че шампионите са
Коментари Харесай

Клоп: Ман Юнайтед е получил повече дузпи за две години, отколкото аз за пет години и половина

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнението, че първенците са били лишени от две чисти дузпи по време на вчерашната загуба на мърсисайдци от Саутхамптън (0:1). В първата обстановка удар на Жоржиньо Вайналдум към вратата бе блокиран от ръката на Джак Стивънс, а по-късно Садио Мане падна в наказателното поле след контакт с Кайл Уокър-Питърс. И в двата случая основният рефер Андре Маринър не отсъди в интерес на Ливърпул. Според Клоп решенията са щели да бъдат разнообразни, в случай че други тимове са били пострадали с тези обстановки. Германецът съпостави броя отсъдени дузпи в интерес на неговия тим с тези на тима на Манчестър Юнайтед, с който сега мърсисайдци разделят първото място във краткотрайното класиране.

" Най-добрите обстановки, които имахме, бяха със Садио Мане с топка в крайници. Ако някой още един път каже, че той е преструван, това ще бъде най-голямата смешка на света. Момчето се опита да остане на краката си по всевъзможен вероятен метод. В две обстановки други тимове биха получили дузпа. А ръката? Не знам кой може да ми изясни това.

Чувам, че Манчестър Юнайтед е получил повече дузпи за две години, в сравнение с аз за пет години и половина. Нямам визия дали виновността е моя, нито по какъв начин е допустимо това.

Това обаче не е опрощение за представянето ни. Не можем да променим решенията и би трябвало да ги почитаме. Можем обаче да промени представянето ни. Фокусираме се върху това ", съобщи Клоп в интервютата след дуела.

На конференцията си германецът добави: " Имахме доста добра видимост към случая с Мане. Това изглеждаше чиста дузпа. Обърнах се към четвъртия арбитър и го попитах дали обстановката няма да бъде тествана с ВАР. Той ми сподели, че към този момент е тествана и дузпа няма. Това е истината на 100%. Сега някой да ми каже по какъв начин ревизираха толкоз бързо и прегледаха ситуацията от всички вероятни ъгли ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР