Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за възможностите, посредством които

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за възможностите, посредством които
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул не е отбор, който в момента има нужда от промяна

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва за опциите, чрез които може да направи тима си по-силен през това лято. Германецът за следващ път посочи, че в изискванията на рецесията към пандемията клубът не може да харчи безсистемно на трансферния пазар. Въпреки това Клоп загатна, че след няколко месеца, в случай че прозорецът към момента е отворен, тимът може да се укрепи. Освен това мениджърът на новия първенец счита, че трима-четирима от младите играчи, могат да създадат своя пробив.

" Разбира се, коронавирусът оказва своето въздействие както върху входящите, по този начин и върху изходящите прехвърляния. Това е изцяло обикновено. Просто няма възможност това лято да е най-натовареното в света. Но може би в по-късен миг през годината, в случай че трансферният прозорец още е отворен, ще знаем повече. Но вижте този състав. Това не е тим, който сега има потребност от смяна и за който може да се каже " ОК, имаме потребност от играчи на тази и тази позиция ".

Ние нямаме титулярни 11. Аз споделям, че имаме титулярни 16 или 17, всеки от които може да играе на еднообразно равнище. Трябва да използваме това на 100%. Не можем да харчим милиони и милиони, тъй като желаеме или мислим, че е хубаво да го създадем. Никога не сме желали това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР