Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше в прекрасно настроение след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше в прекрасно настроение след
Коментари Харесай

Щастливият Клоп: Адриан е като Роки!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше в прелестно въодушевление след успеха с дузпи над Челси в разногласието за Суперкупата на Европа. Германецът показва възприятие за комизъм и съпостави вратаря Адриан дел Кастийо с паметния воин на Силвестър Сталоун - Роки Балбоа.

“Мачът беше сложен и за двата тима. Важното беше да победим и ние го направихме. Никой на стадиона не искаше да се стига до продължения, това беше убийствено. Не съм сигурен дали имаше дузпа за Челси (от която Жоржиньо изравни за 2:2 - б.р.), само че в този момент това не е от значение”, съобщи Клоп.

" ADRIANNNN, LIKE ROCKY! "

Never change, boss pic.twitter.com/IuxQvHyQvS
— Liverpool FC (@LFC) 14 август 2019 година
“Започнахме добре, след което за известно време изгубихме темп. Можем още да си поговорим за футбол, само че към този момент е късно. Трябваше да се преборим за успеха и момчетата я постигнаха”, сподели още наставникът на “червените”.

“Aдриан? Каква история единствено! Не мисля, че той има доста титли в кариерата си, по тази причина за него този мач беше извънредно трогателен. Много се веселя, тъй като той направи страхотни спасявания”, посочи Клоп, след което извика в микрофона: “Адриан! Като Роки!”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР