Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън направи интересно изказване, потвърждавайки,

...
Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън направи интересно изказване, потвърждавайки,
Коментари Харесай

Вратарят на Палас вече е обсебен от темата за Нацистка Германия

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън направи забавно изявление, потвърждавайки, че стражът на „ орлите” Уейн Хенеси е захласнат от това да научи от ден на ден обстоятелства за Адолф Хитлер и Нацистка Германия. Отговорът на опитния ментор пристигна малко по-късно, откакто уелският пазач на лондонския тим бе уловен по какъв начин се снима, позирайки с високоопъната дясна ръка и лявата, която е сложена над горната му джука. След като откри, че нарушаване не е потвърдено, от ФА оповестиха документално, че футболистът на Кристъл Палас е посочил „ едва ниво” за просвета и история.

Crystal Palace keeper Wayne Hennessey has denied making a Nazi salute during a meal with his team-mates.https://t.co/1j94I6MkCM pic.twitter.com/qlDJaX5ylV
— BBC Sport (@BBCSport) January 7, 2019
Наказват вратаря на Палас за нацистки привет

На въпроса дали е отчаян от Хенеси с такава очевидна разлика в уелското обучение, 71-годишняит Ходжсън отговори: „ Не знам какъв брой би трябвало да бъдем разочаровани. Различни са тези неща за хора от моето потомство, които са по-близко до тези обстоятелства. Не зная какво тъкмо учат по-младите”, подчертава опитният управител на Палас.

„ Мисля, че най-важното в отчета на ФА е, че те считат Уейн за почтен, благ и добър човек. Фактът, че му липсва обучение, е мястото, където ние като клуб, който работи деликатно с всевъзможни организации, ще вземем ограничения. Това е нещо, поради, което не сме били наясно”, продължи Ходжсън.

„ Очевидно приказваме за интервал от историята, който може би не се преглежда в просветителната система, както беше преди. Клубът е наемам, а при диалога ми с него, той ми довери, че е захласнат да се поучи и да стартира да се интересува за всяко нещо, обвързвано с Нацистка Германия. Не имах вяра, че това нещо може да излезе толкоз съществено в пространството. Той е обезверен да узнае всичко”, приключи мениджърът на Палас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР