Мениджърът на Челси Франк Лампард взе отношение по повод неотдавнашната

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард взе отношение по повод неотдавнашната
Коментари Харесай

Лампард: Спорът между Мане и Салах? Това е нищо сравнено с моите кавги

Мениджърът на Челси Франк Лампард взе отношение във връзка неотдавнашната свада в лагера на Ливърпул сред звездите Мохамед Салах и Садио Мане. Преди неделния дуел против мърсисайдци някогашният британски национал съобщи, че тя е нищо спрямо кавгите, които той е имал със съотборници в дните си като футболист.

Челси посреща Ливърпул в 6-ия кръг на Висшата лига на 22 септември от 18,30 часа ( DIEMA SPORT 2 / PLAY DIEMA XTRA ). И двата отбора влизат в срещата след неприятни загуби в Шампионската лига през седмицата, а медиите в страната към момента разискват гневната реакция на Садио Мане при промяната му против Бърнли. Тогава сенегалецът си разреши много ядни жестове, в които всички видяха неодобрение по отношение на Салах, който минути по-рано не му беше подал на чиста позиция.

„ Колко време желаете да слушате за моите кавги, тъй като имах дълга кариера”, съобщи шеговито Лампард. „ Помня какво беше да бъдеш в една съблекалня с Джими Флойд Хаселбанк, откакто бях вкарал – мисля, че гостувахме на Саутхемптън – а той се оплакваше, че съм му подал в мача. Става друга за различен миг, не за моя гол.”

„ Той ме подкара: „ Ти вкара един път. Ето, а след това се опита да вкараш и още един път, вместо да ми я подадеш”. Това бяха думи на състезател, който отправяше по 20 шута по време на мач!”

„ В продължение на няколко дни той ме игнорираше. Може би чак по-късно си проговорихме още веднъж. Всичко беше наред. Не беше станал огромен проблем, най-малко по този начин го помня.”

„ Когато остаряваш и си спомняш тези моменти, в действителност го почитам за постъпката. Именно това държание направи Джими онази мощ, която беше преди време.”

„ И Салах, и Мане са прави за себе си. Така е. Те са конкурентни момчета. Играл съм с хора, които са желали топката в краката си, когато аз стрелях и противоположното – изисквах от други топката да ми се подава. На мен това ми харесва. И Салах, и Мане желаят да вкарват голове, те са гладни, подготвени за борба и желае да са спечелили. Когато играят по този метод, имате отговор. Ако те не се показват задоволително добре и сходни неща са налице, то тогава като управител ще би трябвало да зададеш избрани въпроси. Тези момчета обаче са в действителност настървени, а това ми хареса”, добави Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР