Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри задоволството си от

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Лампард: Навсякъде в Европа е трудно при гостуване

Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри задоволството си от първата победа на лондончани под негово управление в Шампионската лига. "Сините " завоюваха с 2:1 при гостуването си на Лил и взеха първи точки в група "Н " след домакинската загуба от Валенсия с 0:1 на старта на конкуренцията.

"Победата е доста значима предвид на провалянето ни от Валенсия. Беше добра вечер за нас. Навсякъде в Европа е мъчно при посещение, а още по-трудно е, когато срещаш тим като Лил. Беше тежко поради качествата, които те имат в атакуващ проект, а с публиката тук, а и когато Лил стартира да основава положения, стана още по-тежко. Съперникът разполага с доста бързи играчи и това го прави извънредно рисков, изключително на контраофанзива ", разяснява Лампард.

"Но ние бяхме подготвени. Смятам, че контролирахме огромни интервали първоначално. Вкарахме гол, само че статичните положения си остават проблем за нас. Ще продължим да работим върху отстраняването му. С оглед на цялостното ни показване, считам, че справедливо спечелихме. Има още доста мачове в групата, само че загубата ни на старта от Валенсия сложи по-голяма значимост върху този мач ", добави той.

"Оценяваме работата в академията ни. Феновете ни обичат да играем с наши юноши. Мисля, че те се показаха добре в този тежък дуел, само че съм уверен, че могат и повече. Рийс Джеймс сподели убеденост. Хвърлих го в мача от тактическа позиция, тъй като той беше по-свеж, защото не беше играл доста през сезона до момента ", сподели още Лампард./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР