Мениджърът на Челси Франк Лампард не бе доволен след поражението

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард не бе доволен след поражението
Коментари Харесай

Франк Лампард: Допуснахме грешки, но 0:4 е прекалено

Мениджърът на Челси Франк Лампард не бе удовлетворен след провалянето с 0:4 от Манчестър Юнайтед. Дебютиращият управител за " сините " започва с най-голямото проваляне за отбора от Лондон за първи път от 1978-а година.

" Направихме четири неточности при головете им, само че контролирахме огромна част от първото полувреме. Ударихме напречната греда и направихме неприятни решения във финалната третина. Нужно бе да сме напред в резултата през първата част.

Юнайтед е контраатакуващ тим, има и огромна мощност и скорост. Когато му дадеш опция, може да те рани на контраофанзива. В огромна част от мача ние не им позволявахме да вършат това и в този момент имаме да си учим уроците.

Изпуснахме трансферния прозорец, само че аз не желая да си диря извинения. Отборът, който излезе на терена, е подготвен да се опълчи на всеки, само че направихме неточности, а те бяха безпогрешни.

Ние сме Челси и не бяхме пристигнали тук да паднем по този начин. Трябва да го приемем обаче и в този момент имаме мач за Суперкупата на Европа, след което първи мач на " Стамфорд Бридж ", тъй че ще би трябвало да проучваме ", приключи Лампард.
 Манчестър Юнайтед разгроми Челси с 4:0
Скоростен Юнайтед опустоши Челси в шоу на " Олд Трафорд "

" Дяволите " на Оле победиха с 4:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР