Мениджърът на Челси Франк Лампард изобщо не се съгласи с

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард изобщо не се съгласи с
Коментари Харесай

Лампард се озъби на критиците си относно смените

Мениджърът на Челси Франк Лампард въобще не се съгласи с мненията, че е позволил неточности посредством осъществените от него смени при равенството 2:2 против Шефилд Юнайтед във Висшата лига. В семейството си „ сините” пропиляха задатък от 2:0, откакто в 89-ата минута Курт Зума си означи автогол.

По-специално упреците бяха ориентирани към двойната промяна в 85-ата минута, когато Лампард изкара отбелязалия два гола Тами Ейбрахам за сметка на Миши Батшуай и в това време даде формален дебют на 18-годишния халф Били Гилмор, изваждайки от игра Матео Ковачич. Броени минути по-късно пристигна и злополучната за лондончани развръзка.

„ Решението не беше смело, тъй като ставаше дума за директни размени и в двата случая”, съобщи Лампард.

„ Ковачич към този момент беше доста изтощен, а Били Гилмор е полузащитник, с който разполагах на пейката. Батшуай пък влезе, с цел да вдъхне повече сила за сметка на Тами, който явно беше най-хубавият ни състезател в този мач.”

„ Другите могат да извъртят случая по този начин, както си желаят, само че ние се опитахме да затворим мача. Имам цялостна религия в Били и неговата поява. Смятам, че го чака огромно бъдеще. Очевидно е, че Н’Голо Канте е контузен, всички знаем какъв приказен състезател за нас е той. Били беше на пейката – толкоз е просто. Знаем, че имаме трансферна възбрана, а съставът ни е подобен, какъвто е.”

„ Ако ме питате кои са ни халфовете, ще ви кажа, че разполагаме с Жоржиньо, Ковачич, Канте, Маунт, Баркли, а и Рийс Джеймс, който се връща от травма и може да играе там. Андреас Кристенсен също може да бъде употребен като халф. Моята работа е да взимам решения на база цялостния състав”, добави Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР