Мениджърът на братя Пулеви - Кубрат и Тервел Пулев -

...
Мениджърът на братя Пулеви - Кубрат и Тервел Пулев -
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: От WBA се учудиха, че сме избрали толкова тежък съперник

Мениджърът на братя Пулеви - Кубрат и Тервел Пулев - Ивайло Гоцев - даде повече детайлности за идната галавечер в Пловдив на 14 декември. Основната борба ще бъде с присъединяване на Тервел Пулев, а брат му - Кобрата ще е още веднъж в ъгъла му. Гоцев изясни, че Пловдив не е инцидентно определен за дестинация, тъй като този град е извънредно "боксов ". Гоцев даде обещание големи положителни страсти и ужасно шоу за всички фенове, като бойната карта е впечатляваща и с интернационално присъединяване. По-малкият брат ще се бие за междуконтиненталната купа на Световната боксова асоциация против американеца - Дешон Уебстър.

"Срещата на Пулев ще е в 12 рунда със сериозен съперник за междуконтиненталната купа, като нашите сътрудници от WBA ни се учудиха, че сме избрали толкоз тежък противник. След нея Тервел ще влезе в топ 10 на федерацията и ще може да гледа в бъдеще към провокации за международната купа.

Преди 25 години в зала "Универсиада " аз и Коко започнахме. Много огромен път сме минали от този момент. Братя Пулеви влязоха в залата като дилетанти за първи път, тъй че нищо не е инцидентно. С Коко обиколихме света и придобихме скъп опит, нищо че не взехме международната купа. Тази година е ренесансът на българския бокс. Очаквам една неповторима среща сред Коко и Боби Бокса (Борислав Занков) ", сподели Гоцев на конференция в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР