Мениджърът на беше много радостен след победата на (1:0). Лондончани

...
Мениджърът на беше много радостен след победата на (1:0). Лондончани
Коментари Харесай

Тухел: Спечелихме мач за 6 точки, но няма време за празнуване

Мениджърът на беше доста щастлив след успеха на (1:0). Лондончани затвърдиха възхода си под управлението на немския експерт и заемат 4-о място във Висшата лига, на 3 точки зад третия и на 4 зад.

" Играхме самоуверено и създадохме отлични положения, само че имаше и епизоди от мача, в които трябваше да стиснем зъби. Не загубихме ентусиазма си нито за момент. Победата ни е изцяло заслужена ", установи Тухел.

" Представихме се доста мощно като тим. Ливърпул постоянно слага голям брой въпроси пред противниците си и ние трябваше да намерим точните отговори. Всички подходиха крепко и демонстрираха темперамент. Това беше мач за 6 точки. Остават ни още 11 срещи и не можем нито да се отпускаме, нито да честваме ", акцентира наставникът на " сините " от Лондон.

Това беше десети мач на Челси под управлението на Тухел и отборът още няма загуба. Балансът включва 7 победи и 3 равенства, при голова разлика 11:2. Следващият дуел на тима е против на 8 март. Премиър лийг 29 кръг, четвъртък 4 март  Ливърпул 0:1краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР