Мениджърът на Арсенал Унай Емери имаше известни претенции към дузпата,

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери имаше известни претенции към дузпата,
Коментари Харесай

Емери: Като изключим резултата, Арсенал показа добри неща

Мениджърът на Арсенал Унай Емери имаше известни искания към дузпата, която Ливърпул получи в днешното дерби против „ топчиите” от 3-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци победиха с 3:1, а испанският експерт изрази становище, че представянето на неговия отбор никога не е било обезкуражително.

„ Днес през първото полувреме работихме добре като колектив. Направихме някои доста положителни преходи от отбрана в офанзива и имахме някои положения, само че през втората част дузпата против Салах беше прекомерно леко отсъдена. След 2:0 реакцията ни беше добра. Трябваше да нападаме и да създадем нещо по-различно в мача”, разяснява Емери.

„ Да, разочаровани сме, че загубихме 3:1, само че като виждам избрани футболисти, можем да бъдем оптимисти. Трябва да подобрим играта си по владението на топката и когато сме напрегнат, но Ливърпул е най-хубавият в това отношение.”

„ Трябва да бъдем реалисти, само че бихме могли да сме по-близо до тях. За мен днешния ден, като изключим резултата, сподели някои положителни интервали за нас”, приключи Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР