Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че решението за изваждането

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че решението за изваждането
Коментари Харесай

Артета: След всяка загуба на Арсенал ме питат за Йозил

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че решението за изваждането от състава на Месут Йозил е спортно-техническо и е само за положителното на тима. 32-годишният Йозил игра за последно за Арсенал на 7 март, а през този сезон даже не попада в групата. Германецът не беше картотекиран за дуелите от Висшата лига и Лига Европа. Арсенал пробва да разтрогне контракта на играча поради високата му заплата. Според информации халфът прибира по 350 000 лири седмично, а договорът му с клуба е до юни 2021 година.

" Огорчен съм, тъй като не ми е прелестно, който и да е състезател от моя тим да няма опцията да играе в мачовете. Това е тъжно за мен, тъй като нито един футболист не заслужава това. Но аз съм тук по тази причина - да взимам решения, които са най-полезни за клуба. Това и върша ", сподели Артета в изявление за beIN SPORTS.

Испанският експерт е отегчен от въпроси за вероятно завръщане на Йозил, които се появяват след всяка загуба на Арсенал.

" Когато загубим мач, незабавно се появява името на Йозил, а когато печелим, никой не приказва за него. Решението за Йозил е чисто спортно-техническо ", сподели още Артета.

Арсенал заема 11-о място в класирането на Висшата лига на 6 точки от върха. Тимът гостува на Лийдс в неделя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР