Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри разочарованието си след

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Артета: Разочарован съм, можехме да постигнем повече

Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри разочарованието си след загубата с 0:1 от Манчестър Сити в четвъртия кръг за ФА Къп. Това постави завършек на очакванията на отбора му да завоюва този шампионат. Испанецът счита, че " артилеристите " са можели да реализират освен това в този мач.

" Наистина съм отчаян. Смятам, че можехме да реализираме повече в този мач. Една обстановка реши всичко. Срещата бе оспорвана и един миг дефинира крайния излаз. Смятам, че можехме да се оправим по-добре в тази обстановка от позиция на дисциплинираност, когато топката е в нашето наказателно поле ", съобщи Артета.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Имахме своите шансове в мача, само че не ги използвахме. Можем да извлечем доста позитиви, изключително от позиция на това по какъв начин подходихме към дуела и по какъв начин се борихме до дъно. Този противник е сложен за побеждаване, само че ние се сборихме крепко. В огромните моменти, в огромните мачове, тогава би трябвало да направиш разликата. Само по този начин се печелят тези конфликти ", добави испанският експерт.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР