Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри разочарованието си след

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Венгер: Това е възможно най-лошият резултат за нас

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри разочарованието си след изпуснатата победа над Атлетико Мадрид в първия полуфинален мач от Лига Европа на „ Емиратс “ в Лондон.

Двубоят приключи при резултат 1:1, като домакините, които играха с човек повече 80 минути, позволиха изравнителен гол осем минути преди края.

Мъка за Арсенал в последния европейски мач на Венгер на "Емиратс "

Александър Лаказет откри за Арсенал в 61-ата минута, само че Антоан Гризман вкара доста значим гол за гостите в единствената рискова офанзива на „ дюшекчиите “ през втората част.

„ Ако погледнем цялостното ни показване и методът, по който се разви мача, то това е най-лошият резултат. Трябва обаче да отидем в Мадрид с положителна настройка и да се класираме за финала “, разяснява Венгер след мача.

„ За страдание допуснахме гол от нищото. Сега обаче би трябвало да се възстановим от разочарованието и да се подготвим за идващия мач. Това бе една прелестна опция, която пропуснахме. Можеше да се класираме още през днешния ден, само че това не се случи. Вратарят им направи доста спасявания, а в това време демонстрираха класа, че могат да отбележат с един единствен късмет “, сподели още Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР