Мениджърът на Арсенал“ Арсен Венгер може да заложи на титулярния

...
Мениджърът на Арсенал“ Арсен Венгер може да заложи на титулярния
Коментари Харесай

Венгер обмисля да пусне Чех на вратата срещу ЦСКА

Мениджърът на „ Арсенал “ Арсен Венгер може да заложи на титулярния си вратар Петер Чех в дуелите от Лига Европа, който се трансформира в основния шампионат за " артилеристите " след разочароващото показване в шампионата, оповестяват медиите на Острова.

Лондончани могат да намерят място в Шампионската лига само с победа в Лига Европа. Днес тимът на Венгер приема ЦСКА (Москва) в първи дуел от четвъртфиналите от 22:05 часа наше време.

В осем от 10-те мача на Арсенал в това издание на Лига Европа на вратата бе Давид Оспина. Това бе авансово контрактувано сред Венгер и вратарите, Чех да бъде №1 в мачовете от Премиършип, а колумбиецът Оспина да получава игрова процедура от срещите в Европа и другите шампионати. Сега, когато Лига Европа е безспорен приоритет, Венгер обмисля да промени политиката си по отношение на вратарите и не е изключено Чех да започва против ЦСКА на " Емиратс ".

Чехът пропусна дуела със Стоук Сити в събота поради здравословни проблеми, а на вратата на " топчиите " беше Оспина и няма да е изненада, в случай че довечера функциите се разменят.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР