Мениджърът Маурицио Сари не оправда незадоволителната игра на Челси срещу

...
Мениджърът Маурицио Сари не оправда незадоволителната игра на Челси срещу
Коментари Харесай

Сари: Проблемът с полета не е оправдание

Мениджърът Маурицио Сари не оправда незадоволителната игра на Челси против Уест Хам (0:0) с дребното време за подготовка след срещата от Лига Европа против ПАОК. Заради метеорологични проблеми тимът съумя да се прибере от Солун чак в петък следобяд и по този начин трябваше да промени проекта си преди лондонското дерби от шестия кръг на Премиър лийг.

“Не знам… Не мисля, че това е било проблемът”, отговори Сари на въпрос дали късното завръщане в Англия е оказало въздействие.

“Не считам, че на този стадий от сезона това е проблем - минали са единствено седем мача. Да, мъчно е да съвместяваш и дуелите в Лига Европа, само че много по-тежко ще бъде сходно нещо през март или април”, добави италианският управител.

“Бях споделил, че не разбирам за какво в Англия не можем да преместим срещата за понеделник, когато преди този момент сме имали борба в Лига Европа. В Италия това е допустимо. А тук в този момент трябваше да играем единствено 64 часа след мач от евротурнирите”, продължи Сари.

West Ham 0-0 Chelsea FT:

The Hammers claim a well-earned point against Maurizio Sarri's side at the London Stadium. pic.twitter.com/eZwleYAJ47
— Squawka News (@SquawkaNews) September 23, 2018
Бившият ментор на Наполи означи, че и Уест Хам надалеч не е инцидентен тим. “Знаех, че това е стабилен противник. Не знам за какво изгубиха първите си четири срещи… добър тим са. Може би набраха самочувствие след успеха над Евертън в предишния кръг. А ние трябваше да се оправим по-добре във втората част на първото полувреме. Невъзможно е да печелим всяка среща. Една точка през днешния ден - това е добре”, приключи Сари. Премиър лийг 5 кръг, събота 15 септември  Челси 4:1краен резулат  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР