Мениджърът Франк Лампард призова футболистите и феновете на Челси да

...
Мениджърът Франк Лампард призова футболистите и феновете на Челси да
Коментари Харесай

Лампард: Трябва да забравим за Азар

Мениджърът Франк Лампард прикани футболистите и почитателите на Челси да не помнят допустимо най-бързо Еден Азар, тъй като няма по какъв начин да бъде открито негово копие. Белгийският национал беше продаден на Реал Мадрид за 100 милиона евро, а в негово неявяване " сините " започнаха сезона в Англия с пагубното 0:4 на " Олд Трафорд ".

" Бях огромен почитател на Еден Азар. Дори съм играл с него. В престоя си в Челси той се построи като един от най-хубавите футболисти в света и също така сподели обилни лидерски качества. Няма по какъв начин да го заместим като характерност поради високото му равнище. Но има и добра вест - ние разполагаме със мощна група от футболисти, която може да запълни дупката заедно. Ще продължим напред като колектив. Направихме го след Тери и Дрогба, ще го създадем и след Азар ", сподели той.

Следващото тестване за Челси е мачът за суперкупата на Европа против Ливърпул, а Лампард още веднъж няма да се свени и може да заложи на младоци като Мейсън Маунт и Тами Ейбрахам във втори следващ мач. Нещо, за което беше подложен на критика от Жозе Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР