Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри

...
Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри
Коментари Харесай

И богатите плачат: Мелиса Лима откри мухъл в силиконовите си...

Мелиса Лима, някогашната брачна половинка на известния бейзболист Хосе Лима, откри плесен в силиконовите си импланти. Tова се случва 20 години след пластичната интервенция, заяви The Sun, цитира БГНЕС.

Съпругата на професионален състезател се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи интервенция за увеличаване на гърдите през 2002 година. Но 8 години по-късно Лима развила странни признаци: почнала да изпитва болки в ставите, цялото ѝ тяло било покрито с петна и обриви, а лицето ѝ мощно се подуло.

Жената отишла в болница, само че макар дългите прегледи лекарите не могли да ѝ слагат диагноза. „ Като самотна майка не можех да стана от леглото, с цел да сготвя на децата си и към този момент се чудех дали ще им е по-добре без мен “, споделя тя.

Един ден другарка на Мелиса я посъветвала да се запознае с „ заболяването на гръдния имплант “, предполагайки, че нейните признаци може да са свързани с непознати тела в тялото. През 2020 година, 10 години след появяването на странни признаци, дамата решила да отстрани имплантите.

Хирурзите разкрили плесен в един от имплантите, който проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Жената твърди, че единствено няколко часа след отстраняването на непознатите тела се почувствала по-добре. „ Най-накрая още веднъж се усещам себе си и в този момент пребивавам най-хубавия си живот “, споделя тя.

Лима показа историята си в обществената мрежа TikTok. Много консуматори благодариха на дамата, че им е помогнала да научат за заболяването. „ Току-що изпратих това на майка ми, тя се бе издула като балон и се разболя едвам година след слагането на имплантите. Никой не можа да разбере повода за признаците и в този момент видях това видео, благодаря ви “, гласи един от мненията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР