Melexis България, глобална инженерна компания и световен лидер в сферата

...
Melexis България, глобална инженерна компания и световен лидер в сферата
Коментари Харесай

Melexis дарява храни за 17 800 лева на „Доброто идва в Младост“

Melexis България, световна инженерна компания и международен водач в областта на микроелектрониката, взаимно с Експект, инженерна компания за тест съоръжение в областта на микроелектрониката и Икспектис, избраха да подкрепят битката с минимизирането на последствията от COVID-19 в България, като се включат в дарителската акцията „ Доброто идва в Младост “.

Инициатор на акцията е кметът на регион „ Младост ” Следствен отдел към окръжна прокуратура арх. Стефан Стефанов. Инициативата съставлява отделяне на „ дарителски кошници “, съдържащи лист с дълготрайни хранителни артикули, нужни за всяко домакинство. Те ще бъдат разпределени сред 300 нуждаещи се в община Младост, измежду които хора в неравностойно положение; хора със характерни потребности; деца без родители; самотни възрастни хора; самотни майки; хора, останали без приходи и средства да изхранят фамилии си.

Трите компании вършат корпоративно подаяние на стойност 7 300 лв. за закупуване на хранителни артикули от първа нужда. В допълнение на това, чиновниците им подаряват своите ваучери за храна на стойност 10 500 лв., с цел да допринесат за идеята.

Дарението ще бъде разпределено на няколко стадия, като първият започва в края на месец май с доставка на хранителни артикули на стойност 3 952 лв.. Първата доставка се реализира със съдействието на магазини МЕТРО Кеш енд Кери България, които също се включват в поддръжка на самодейността с подаяние на хранителни артикули на стойност 2 500 лв..

Повече информация за акцията за набиране на дарения „ Доброто идва в Младост “ можете да намeрите тук: https://bit.ly/2X8EIF9
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР